Zpráva z volejbalového turnaje


Zpráva z turnaje

Dne 23. 7. se na volejbalových kurtech v Dubině uskutečnil již pátý ročník volejbalového turnaje smíšených dvojic. Účast byla hojná. Letošního ročníku se zúčastnilo 15 týmů, samozřejmě nechyběli tradiční účastníci ze Pstruží, Metylovic a dalších vesnic z Frýdeckomísteckého okresu. Zavítali k nám ale také hráči z větší dálky, například z Brna či Kroměříže.

Hrálo se ve třech skupinách, z kterých postupovalo osm nejlepších do čtvrt-finále. V letošním ročníku nečekaně vypadl ve čtvrt-finále obhájce loňského vítězství Ondřej Mach se svou partnerkou (Ostravský pár). V boji o třetí místo se utkaly dvojice ve složení Radek Kvapil s Jitkou Kočářovou a Jakub Šprla s Barborou Grygarovou. Po velmi vyrovnané bitvě se z vítězství a zisku třetího místa na turnaji radovala první ze zmíněných dvojic. Ve finále se o prvenství utkali vítězové ročníku 2014 Jakub Boháčik s Veronikou Fatrdlovou a Jan Hečko s Kateřinou Vašínovou. Finále mělo poměrně hladší průběh než zápas o třetí místo, patrně z důvodu, že finalisté nechali své poslední síly v semi-finálovém boji. Z vítězství se již podruhé radovali Vojtěch Boháčik s Veronikou Fatrdlovou.

Turnaj provázelo po celou dobu klidné počasí, občasný vítr nebyl na škodu. Strach organizátorů z deště byl zbytečný, protože všichni účastníci byli odhodlání hrát i v nepříznivém počasí.

[supsystic-gallery id=’1′]

Leave a comment